Home Menu Bestellen Contact Presentatie De smaak van Thailand
Citroengras Thaise Keuken, Rijen, Citroengras-thaise keuken, Thaise catering Rijen, Aziatisch eten, Catering op bestelling, Thuisbezorgd

Persoonsgegevens

CITROENGRAS THAISE KEUKEN kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van CITROENGRAS THAISE KEUKEN, en/of omdat u deze zelf aan CITROENGRAS THAISE KEUKEN verstrekt.

CITROENGRAS THAISE KEUKEN kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM CITROENGRAS THAISE KEUKEN GEGEVENS NODIG HEEFT:
CITROENGRAS THAISE KEUKEN verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan CITROENGRAS THAISE KEUKEN uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit dienstverlening.

HOE LANG CITROENGRAS THAISE KEUKEN GEGEVENS BEWAART:
CITROENGRAS THAISE KEUKEN bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

DELEN MET ANDEREN:
CITROENGRAS THAISE KEUKEN verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Op de website van CITROENGRAS THAISE KEUKEN worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. CITROENGRAS THAISE KEUKEN gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar CITROENGRAS THAISE KEUKEN. CITROENGRAS THAISE KEUKEN zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN:
CITROENGRAS THAISE KEUKEN neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door CITROENGRAS THAISE KEUKEN verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met CITROENGRAS.

 Home   Menu   Bestellen   Contact   Presentatie   De smaak van Thailand   Privacy statement